iQOO 12'nin kamera yapısına ilişkin yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

Katılım
2 yıl 1 ay 26 gün
Mesajlar
775
Tepkime puanı
228
Konum
İzmit
Meslek
Öğrenci
Cinsiyet
vtEvVy

Akıllı telefon kullanıcılarının merakla bekledikleri iQOO 12'ye dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.​

iQOO 12'nin kamera yapısına ilişkin yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

Yılın sonuna doğru merakla beklenen iQOO 12 amiral gemisi akıllı telefonun tanıtılması bekleniyor. Aynı zamanda bir Pro versiyonunun da olacağına dair dedikodular var. Ancak Weibo'daki ünlü duyumcu Digital Chat Station'ın paylaşımlarına göre iQOO 12'nin özellikleri hakkında birtakım bilgilere sahibiz.
iQOO 12, düz bir 2K ekranla gelmesi bekleniyor. Cihazın daha şık ve kompakt bir tasarım için plastik parçalardan vazgeçtiği söyleniyor. Bu, cihazın çerçevelerinin daha da azaltılması anlamına geliyor. Cihazın dayanıklılığını artırmak için güçlü bir metal orta çerçeveye sahip olacağı tahmin ediliyor.
Akıllı telefonun gücünü, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden alacağı söyleniyor. Cihazın geniş bellek ve depolama seçenekleri sunacağı iddia ediliyor: 16 GB RAM'e kadar ve 512 GB'dan 1 TB'a kadar depolama seçenekleri UFS 4.0 teknolojisiyle destekleniyor olacak.

iQOO 12'nin kamera yapısına ilişkin yeni bilgiler gelmeye devam ediyor​

Kamera özellikleriyle ilgili olarak, cihazın 50MP OV50H sensörlü bir ana kameraya sahip olacağı söyleniyor. Orta menzilli bir telefoto lensin de olacağı belirtiliyor, ancak bu lensin detayları henüz paylaşılmış değil. Ayrıca, cihazın fotoğraf yeteneklerini artırmak için Vivo V serisi görüntüleme çipini kullanması bekleniyor.
Büyük bir pil kapasitesi ve 100W hızlı şarj desteği de söz konusu. Cihazın kutudan Android 14 işletim sistemiyle birlikte çıkacağı ve üzerinde Origin OS 4.0'ın olacağı belirtiliyor. Bu da kullanıcılara geliştirilmiş ve sorunsuz bir deneyim vaat ediyor. iQOO'nun bu seriyi Aralık ayında piyasaya sürmesi bekleniyor.
 

Charismax

Copyright @ Charismax
Katılım
3 yıl 8 ay 6 gün
Mesajlar
25,267
Tepkime puanı
8,715
Yaş
35
Konum
Memed' Home
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Cinsiyet
vtEvVy
Medeni Hal
  Benzer konular Forum Tarih
Iphone 1 320

Benzer konular

Geri
Üst Alt